subota, 24. septembar 2022.  10:47h
Pročitano 688 puta

Re:connect festival u Pančevu i koncert benda Buč Kesidi

Na Tamiškom keju kod Svilare u Pančevu, pod sloganom “Umetnost i kultura u službi održivosti” danas se održava drugi deo festivala Re:connect. Program je besplatan i počinje u 17 časova.

Program je besplatan i počinje u 17 časova Program je besplatan i počinje u 17 časova CWP Global

 

Drugi deo Re:connect festivala, u organizaciji kompanije CWP, a uz podršku Grada Pančeva, Turistička organizacije grada Pančeva i kompanije Pan Energy, donosi uzbudljiv program, koji za cilj ima predstavljanje umetničkih projekata kojima je bitna tema zaštita životne sredine. 

PROGRAM: 

17.00 - Mini bazar, na kojem će lokalna udruženja predstaviti svoje proizvode i inicijative (Udruženja žena “Dolovke” i “Novoseljanke“ / „Boboacele”, udruženje građana ''Panonka'', udruženje ''Na pola puta'', Udruženje obolelih od multiple skleroze ''Pančevo MS'', Udruženje žena "Glogonjke", Sinhro Hub, MOSSS-Pančevo)  

18.00 - FFM podkast uživo sa Dunjom Jovanović, kojoj će u debati na temu mode biti gosti Nenad Radujević, direktor modnog studija Click iz Beograda i Nataša Gligorijević, direktorka Centra za održivi razvoj. 

19.00 - Projekcija filma ''RiverBlue'', koji donosi svest o uništavanju nekih od najvitalnijih svetskih reka kroz proizvodnju naše odeće, ali i inspiriše gledaoce i nudi rešenja ka boljoj i čistijoj budućnošču u modnoj industriji.  

21.00 - koncert pančevačkog benda Buč Kesidi.

 

ig post 01

 

Ulaz za sve programe je besplatan, potrebno je samo da se registrujete pre dolaska na sam festival, putem ovog linka: RE:CONNECT ULAZNICE.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Komentari  

0 #1 Stanovnik Sodare 24-09-2022 22:01
Nemam nista protiv muzike ove grupe konkretno, ali mesto dogadjanja je potpuno nenormalno odredjeno. Nikad vise ovo niti sta drugo ne sme biti na ovom mestu u stambenom naselju! Ovo je van svake pameti da se tresu sve zgrade na Sodari! Nikad vise se ovo u Pančevu ne sme odobriti ovde kod Sodare!
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00