sreda, 29. jun 2022.  19:26h
Pročitano 204 puta

Promocija knjiga „Kolo s ljubavlju“ i koncert ansambla „Kolo“

Promocija knjige „Kolo s ljubavlju” Olge Skovran biće održana u četvrtak, 30. juna u 18:30 časova u foajeu Kulturnog centra Pančevo.

Koncert ansambala narodnih igara i pesama Srbije „Kolo“ biće održan u 20 saDvorani Kulturnog centra Pančevo Koncert ansambala narodnih igara i pesama Srbije „Kolo“ biće održan u 20 saDvorani Kulturnog centra Pančevo KC Pančevo / promo

Koncert ansambala narodnih igara i pesama Srbije „Kolo“ biće održan u 20 sati u Dvorani Kulturnog centra Pančevo u okviru njihove 74. sezone iskoraci. 

Karte za koncert po ceni od 500 dinara mogu se kupiti na blagajni Kulturnog centra Pančeva.

 

knjiga kolo olga skovran

 

Ansambl narodnih igara i pesama Srbije „Kolo“ pripremio je bogat programski sadržaj za pančevačku publiku – celovečernji koncert i promociju knjige Olga Skovran – „Kolo” s ljubavlju. 

Publika može očekivati programski koncept zasnovan na koreografskom radu Olge Skovran, kao i delima koja su nastala tokom njenog upravljanja Ansamblom Kolo, s pozicije direktorke. Takođe, biće upriličena promocija monografije autorke Bogdanke Bobe Đurić pod nazivom Olga Skovran – „Kolo” s ljubavlju, koja je izdata kao plod trogodišnjeg izuzetno temeljnog rada celog tima ansambla i autorke.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00