petak, 29. april 2022.  07:28h
Pročitano 891 puta

U toku prijavljivanje takmičara za festival harmonike “Zlatna dirka” u Ivanovu

Počelo je prijavljivanje takmičara za festival harmonike “Zlatna dirka” – Prva harmonika Vojvodine u Ivanovu. Rok za prijavu je do 1. jula.  

Rok za prijavu takmičara za festival harmonike u Ivanovu je do 1. jula Rok za prijavu takmičara za festival harmonike u Ivanovu je do 1. jula Dom kulture Ivanovo

Takmičarski festival „Prva harmonika Vojvodine – Zlatna dirka Ivanovo 2022“ ove godine biće održan po peti put i to 3. i 4. jula u Ivanovu kod Pančeva.

Predsednik žirija je Ljubiša Pavković, a članovi su Endži Mavrić, Mića Janković, Mirko Kodić, Ljiljana Stepić i Vlada Todosijević.

Marko Guran, direktor Doma kulture u Ivanovu kaže da je festival od prvog dana dobro prihvaćen od strane takmičara, jer žiri čine kvalitetni i renomirani umetnici. 

To je i jedan od razloga zašto iz godine u godinu imamo veliki broj prijavljenih takmičara ne samo iz Srbije, već iz celog regiona. Zato smo morali da razmotrimo i neke promene u načinu rada žirija u okviru festivala, jer se pokazalo da je jedan dan malo za ovako veliki broj prijavljenih takmičara u svim kategorijama. Takmičarski deo ove godine biće podeljen u dva dana, najavio je Marko Guran.

Konkurs za prijavljivanje takmičara za ovogodišnji festival Prva harmonika Vojvodine „Zlatna dirka Ivanovo 2022“ je raspisan i objavljen na sajtu Festivala.

 

ivanovo harmonika

 

Festival „Prva harmonika Vojvodine“ je jedna od značajnih manifestacija koja promoviše Ivanovo i obogaćuje kulturnu i turističku ponudu ovog malog mesta. U selu živi nešto manje od 1.000 stanovnika, a u vreme festivala poseti ga više od četiri hiljada ljudi iz cele Srbije i iz regiona.

Organizator Festivala „Prva harmonika Vojvodine“ je Dom kulture u Ivanovu.

Sve informacije o festivalu i takmičarskim propozicijama zainteresovani mogu pročitati na sajtu festivala Prva harmonika Vojvodine https://prvaharmonikavojvodine.com/.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00