petak, 18. decembar 2015.  22:29h
Pročitano 1028 puta

Dom omladine proslavio 40 godina rada

U dvorani "Apolo" danas je obeleženo 40 godina rada Doma omladine Pančevo. 

Na jubileju Doma omladine govorio je i gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov Na jubileju Doma omladine govorio je i gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov Grad Pančevo

Tom prilikom prisutnima se obratio gradonačelnik grada Pančeva Saša Pavlov, koji je ovaj veliki jubilej čestitao svim sugrađankama i sugrađanima, rukovodstvu i zaposlenima Doma omladine, umetnicima, kulturnim radnicima, omladinkama i omladincima, kao i svima onima koji se tako osećaju, bez obzira na godine.

Želim vam mnogo uspeha u daljem radu i nadam se da ćete nastaviti ovu dobru praksu, uz stalni trud da budete bolji, da budemo kao zajednica otvoreniji ka onome što sadašnjost i budućnost donose, jer dolaze novi ljudi, nove generacije koji treba da imaju mogućnost da ostvare svoje ideje i iskažu talente u svom gradu, da se prikažu i u drugim zemljama, ali da naša omladina uvek zna i da omogućimo da joj ovde bude i kulturni i umetnički i društveni epicentar – pravi omladinski Dom u istinski "Mladom gradu", poručio je gradonačelnik.

 

publika 40 godina

 

V.d. direktorka Doma omladine Marija Jević govorila je o dobroj praksi i značaju ove ustanove, kao i o viziji i mogućim pravcima daljeg razvoja.

Prisutni su, takođe, imali priliku da pogledaju tridesetominutni film, koji prati razvoj Doma omladine od njegovog nastanka 1975. godine do danas, dokumentujući činjenice, ali i svedočenja onih koji su na tom putu dali svoj doprinos.

 

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00