petak, 21. januar 2022.  12:54h
Pročitano 245 puta

Šesta Hip Hop radionica u Domu omladine Pančevo

Dom omladine Pančevo u saradnji sa bendom Iskaz u toku ove nedelje organizuje šestu “Hip Hop muzičku radionicu”. Ona sad već predstavlja deo tradicije ove kulturne ustanove.

Hip Hop radionica je besplatna za polaznike Hip Hop radionica je besplatna za polaznike detalj s plakata

Do sada je uspešno izvedeno pet radionica kroz koje su prošle generacije mladih polaznika sa željom za kreativnim izrazom.

Segmenti stvaralaštva dotiču sfere poezije u vidu pisanja tekstova, zatim komponovanja, repovanja, pevanja, snimanja, produkcije, kao i video montaže.

Kroz pet generacija radionice je predstavljeno pet video spotova, a ideja je da se kroz naredne generacije ovog neformalnog obrazovanja stvori celina, koja će biti krunisana audio i video izdanjem, pod pokroviteljstvom Doma omladine Pančevo.

Suština radionica ostaje ista, a to je približavanje jedne popularne subkulture svim učesnicima i interesentima, bilo da su oni već ostvareni muzičari ili tek potencijalni tekstopisci, kompozitori i video/audio producenti.

Zainteresovani mogu da se prijave u inboxu fejsbuk stranice Hip Hop Radionica – Dom omladine Pančevo. Učešće na radionicama kao i do sada ostaje besplatno.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00