sreda, 18. avgust 2021.  13:00h
Pročitano 886 puta

FreeDom Art Festival u Domu omladine od 24. do 28. avgusta

Dom omladine Pančevo, ove godine organizuje 6. FreeDom Art festival, koji će biti održan od 24. do 28. avgusta. Kao i prethodnih godina, programi će biti raznovrstan, koncerti, izložbe, dečji programi kao i mnoge akcije, namenjeni publici različitih generacija.

FreeDom Art Festival u Domu omladine u Pančevu od 24. do 28. avgusta FreeDom Art Festival u Domu omladine u Pančevu od 24. do 28. avgusta visual

Već je tradicija da se, u okviru festivala, oslikava mural na nekom od zidova u gradu. Ove godine mural će biti oslikan u dvorištu Doma omladine Pančevo, gde će i biti održani svi programi.  

Što se tiče muzičkog programa, pored tri velika koncerta koje će održati Marko Louis, Kanda Kodža i Nebojša i Iskaz, jedan dan biće posvećen najmlađima. Nastupiće hor „Čarolija“ i Leontina Vukomanović, kao i dečji rok bend „Masterblastersi“.

Takođe, nisu zanemarene ni izložbe. Ovog puta, u galeriji Doma omladine biće izloženi radovi Đorđa Lobačeva, jednog od pionira srpskog stripa. Nakon toga posetioci će moći da pogledaju film o životu i delu ovog veoma važnog umetnika i da učestvuju u okruglom stolu na temu “Mesto Đorđa Lobačeva i srpskog stripa u evropskoj kulturi”.

U okviru ovogodišnjeg FreeDom Art festival biće organizovana i akcija udomljavanja životinja, oslikavanje platoa Doma omladine Pančevo i još mnogo toga.

Ulaz na sve programe u okviru FreeDom Art Festivala je slobodan.

 

facebook 2

PROGRAM FREEDOM ART FESTIVAL-a od 24. do 28. avgusta

Utorak, 24. Avgust od 21h

MARKO LOUIS / koncert 

Sreda, 25. avgust od 19h

Galerija Doma omladine Pančevo

Izložba radova Đorđa Lobačova + film o životu i radu ovog umetnika + okrugli sto „ Mesto Đorđa Lobačeva i srpskog stripa u evropskoj kulturi“

Četvrtak, 26. avgust 

18:30h

Leontina i hor Čarolija 

19:30h

Koncert dečjeg rock benda „Masterblastersi“

Petak, 27. avgust

21h

Koncert benda:  Kanda Kodža i Nebojša 

Subota, 28. avgust

17h

„Udomi u Domu“ , akcija udomljavanja kućnih ljubimaca + oslikavanje platoa Doma omladine 

21h

Koncert:  ISKAZ sa gostima 

Tokom trajanja festivala oslikavaće se mural u dvorištu Doma omladine Pančevo.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00