sreda, 21. februar 2024.  19:45h
Pročitano 185 puta

Više javno tužilaštvo Pančevo sprovodi istragu protiv trojice muškaraca zbog droge

Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog T.K. (rođen 1993. godine) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i protiv osumnjičenih D.M. (rođen 1982. godine) i M.T. (rođen 1991. godine), obojica iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenima D.M. i M.T. se stavlja na teret da su istog dana oko 17 časova u Pančevu, dok su upravljali svojim putničkim vozilima, neovlašćeno držali u manjoj količini za sopstvenu upotrebu opojnu drogu marihuanu koju su prethodno kupili od osumnjičenog T.K. Osumnjičenima D.M. i M.T. se stavlja na teret da su istog dana oko 17 časova u Pančevu, dok su upravljali svojim putničkim vozilima, neovlašćeno držali u manjoj količini za sopstvenu upotrebu opojnu drogu marihuanu koju su prethodno kupili od osumnjičenog T.K. Pančevo MOJKraj/arhiva

 

Osumnjičenom T.K. se stavlja na teret da je dana 19.2.2024. godine oko 17.00 časova u Pančevu, na raskrsnici ulica Pelisterska i Pelisterski prosek prodao osumnjičenima D.M. i M.T. opojnu drogu marihuanu u količini od 25 odnosno 10 grama neto mase. Takođe mu se stavlja na teret da je istog dana u 21.30 časova u Pančevu, u kući u kojoj živi, neovlašćeno držao radi prodaje opojnu drogu marihuanu u količini od 167 grama neto mase i opojnu drogu kokain u količini od 28 grama neto mase.

Osumnjičenima D.M. i M.T. se stavlja na teret da su istog dana oko 17 časova u Pančevu, dok su upravljali svojim putničkim vozilima, neovlašćeno držali u manjoj količini za sopstvenu upotrebu opojnu drogu marihuanu koju su prethodno kupili od osumnjičenog T.K.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu osumnjičeni T.K. je zadržan u trajanju do 48 časova, u kojem roku je sproveden u Tužilaštvo gde je izneo odbranu.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00