sreda, 14. februar 2024.  10:58h
Pročitano 428 puta

Više javno tužilaštvo Pančevo podiglo optužnicu zbog droge protiv muškarca iz Pančeva

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas 14. februara Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog M.S. (rođen 1997. godine) iz Pančeva.

Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do dvanaest godina Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do dvanaest godina Pančevo MOJKraj/arhiva

 

 

Optužnica je podignuta zbog postojanja opravdane sumnje da je 20. septembra 2022. godine u Pančevu, u ulici Braće Jovanovića, u kući u kojoj živi, neovlašćeno držao radi prodaje opojnu drogu marihuanu u količini od 702 grama neto mase, koja se nalazila u vakum kesi i 82 kesice, kao i digitalnu vagicu.

Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do dvanaest godina.

Tužilaštvo je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu okrivljenog kazni po zakonu, izreknu mu mere bezbednosti oduzimanje predmeta i obavezno lečenje narkomana kao i da ga obaveže na plaćanje troškova krivičnog postupka.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00