četvrtak, 25. januar 2024.  12:50h
Pročitano 322 puta

Više javno tužilaštvo Pančevo podiglo optužnicu zbog silovanja u Alibunaru

Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 25.1.2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.M. (rođen 1982. godine) iz Alibunara, zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 12.8.2023. godine oko 10.00 časova u Alibunaru upotrebom sile i pretnje prinudio oštećenu (rođena 1997. godine) iz Alibunara na obljubu i sa njom izjednačen čin, u kući u kojoj ima više soba za stanovanje, a u kojima okrivljeni i oštećena žive odvojeno.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo Pančevo MOJKraj/arhiva

 

 

Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo silovanje za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do dvanaest godina.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00