petak, 17. mart 2023.  23:19h
Pročitano 1088 puta

Tužilaštvo: Još jedna žrtva u drugoj saobraćajnoj nesreći u Pančevu

Danas oko 18.40 časova na Opštinskom putu broj 1 Starčevo-Omoljica-Brestovac-Pločica, ispred ulaza u Banatski Brestovac, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je život izgubila jedna osoba M.M. (1962.), saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo Pančevo.

Dežurna zamenica OJT Pančevo izvršila je uviđaj, naložila obdukciju, vanredni tehnički pregled putničkog vozila i mopeda, uzimanje krvi, urina od Dž.B. radi analize na alkohol i opijate Dežurna zamenica OJT Pančevo izvršila je uviđaj, naložila obdukciju, vanredni tehnički pregled putničkog vozila i mopeda, uzimanje krvi, urina od Dž.B. radi analize na alkohol i opijate ePančevo

 

Vozač putničkog vozila Dž.B. koji se kretao iz pravca Omoljice ka Banatskom Brestovcu prednjim delom vozila udario u moped kojim je upravljao M.M. i koji se kretao u istom smeru kao i vozač putničkog vozila Dž.B.

Dežurna zamenica OJT Pančevo izvršila je uviđaj, naložila obdukciju, vanredni tehnički pregled putničkog vozila i mopeda, uzimanje krvi, urina od Dž.B. radi analize na alkohol i opijate i po nalogu iste je vozaču putničkog vozila Dž.B. određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova zbog izvršenja krivičnog dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i isti će biti priveden radi saslušanja u svojstvu osumnjičenog.

Autor:  ePančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00