četvrtak, 16. februar 2023.  15:28h
Pročitano 1508 puta

EKSKLUZIVNO: Uhapšen pucač na Kotežu!

Uhapšen je pucač koji je juče upucao u stomak M.B. (20), oko 16.30 sati u Pančevu, ekskluzivno saznaje regionalni informativni portal ePančevo.

Uhapšen je pucač koji je juče upucao u stomak M.B. (20), oko 16.30 sati u Pančevu Uhapšen je pucač koji je juče upucao u stomak M.B. (20), oko 16.30 sati u Pančevu www.mup.gov.rs

 

Uskoro više konkretnih informacija o hapšenju…

Da podsetimo, juče su se u Pančevu dogodile dve pucnjave. M.B. (20), navijač fudbalskog kluba Crvena zvezda, upucan je oko 16.30 sati. Njega je nepoznati napadač upucao u stomak nakon čega je pobegao u nepoznatom pravcu. Policija ga je danas uhvatila.

“Ranjeni mladić je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu u Pančevu, gde je odmah po prijemu i operisan. On je u gradu poznat kao simpatizer fudbalskog kluba Crvena zvezda”, rekao je medijima dobro obavešteni izvor iz istrage i dodao da detalji pucnjave još nisu poznati.

Prema njegovim rečima, nekoliko sati nakon napada na ovog navijača, na teritoriji Pančeva se dogodila još jedna pucnjava. Navodno je reč o nastavku obračuna.

“Prve informacije iz istrage govore da je nepoznati napadač iz pištolja pucao na suparnika, ali je ovaj uspeo da pobegne. Nakon pucnjave osumnjičeni je zajedno sa saučesnikom koji ga je u automobilu čekao u blizini pobegao u pravcu Beograda”, napominje izvor iz istrage.

Pančevačka policija u saradnji sa kolegama iz Beograda intenzivno je radila na lociranju, identifikaciji i hapšenju osumnjičenih.

Autor:  ePančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00