sreda, 22. jun 2022.  19:22h
Pročitano 563 puta

Više lica povređeno u sudaru tri vozila u Pančevu

U saobraćajnoj nesreći u Pančevu, danas oko 15:30 časova više lica je zadobilo povrede, saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

Raskrsnica ulica Oslobođenja i Ružine na kojoj se oko 15:30 časova dogodila saobraćajna nesreća Raskrsnica ulica Oslobođenja i Ružine na kojoj se oko 15:30 časova dogodila saobraćajna nesreća Pančevo MOJKraj

 

Oko 15:30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda do koje je došlo kada je vozač putničkog vozila iz pravca ulice Oslobođenja izvršio skretanje ulevo, u ulicu Ružinu i nije propustio vozača putničkog vozila koje je dolazilo iz suprotnog smera, iz pravca ulice Oslobođenja, usled čega je došlo do kontakta dva putnička vozila koja su od siline udarca udarila u treće putničko vozilo. Više lica je zadobilo povrede, navodi se u saopštenju iz Tužilaštva.

O događaju je obaveštena dežurna zamenica Osnovnog javnog Tužilaštva Pančevo koja je naložila vršenje uviđaja Policijskoj upravi Pančevo i da se protiv vozača koji je izazvao saobraćajnu nezgodu podnese krivična prijava i protiv istog će biti sproveden postupak dokaznih radnji pred OJT Pančevo.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00