petak, 5. mart 2021.  18:33h
Pročitano 548 puta

Iz saobraćaja u Pančevu isključeno više vozača pod dejstvom narkotika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, tokom ove nedelje, zatekli su četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i jednog koji je odbio da se testira na prisustvo narkotika. 

Kontrolom saobraćaja otkriveno nekoliko vozača koji su vozili pod dejstvom narkotika Kontrolom saobraćaja otkriveno nekoliko vozača koji su vozili pod dejstvom narkotika www.mup.gov.rs

 

Policija je zaustavila dvadesetpetogodišnjeg muškarca koji je vozio „fijat“ pod dejstvom kanabisa i njegovog vršnjaka koji je upravljao „renoom“ pod uticajem opijata. 

Takođe, iz saobraćaja je isključen tridesettrogodišnji vozač „golfa“ koji je bio pozitivan na kanabis, a droga testom je utvrđeno da je i njegov tridesetogodišnji suvozač bio pod dejstvom iste droge.

Policija je zatekla i dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca koji je pod dejstvom kanabisa upravljao automobilom „BMV“, čiji je dvadesetjednogodišnji suvozač takođe bio pod uticajem istog narkotika. 

Iz saobraćaja je isključen i dvadesetosmogodišnji vozač „zastave“ koji je odbio da se testira na prisustvo psihoaktivnih supstanci.

Vozači su, nakon zadržavanja do 12 časova, privedeni u Prekršajni sud u Pančevu.

Autor:  MUP saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00