subota, 2. januar 2021.  15:57h
Pročitano 2967 puta

Kamere snimile lopove koji su ukrali medvediće sa novogodišnje dekoracije Turističke organizacije Pančevo (VIDEO)

U novogodišnjoj noći u Pančevu nekim građanima glavna zanimacija bila je krađa medvedića sa novogodišnje dekoracije Turističke organizacije Pančevo. Kamere video nadzora snimile su lopove. Uprkos predrasudama i očekivanjima, izgrednici su bili ljudi od kojih to, na prvi pogled, sigurno ne biste očekivali.

Izgled dekoracije 2. januara 2021. godine nakon što su ukradeni medvedići Izgled dekoracije 2. januara 2021. godine nakon što su ukradeni medvedići Pančevo MOJKraj

 

U prvom slučaju, nešto pre 23 sata, par, momak i devojka, šetali su centrom. Onda je ona zastala pred dekoracijom, zatim se vratio on i popeo se uz oluk i skinuo medveda.

U drugom slučaju, oko sat i po nakon ponoći, drski muškarac, s maskom na licu, brzom akcijom i jasnom namerom, skočio, ukrao medvedića i pobegao sa njim.

 

screen shot kradje medveda

 

Nikola Stoilković, direktor Turističke organizacije Pančevo i dalje ne može da veruje koliko su pojedinci drski i bezobrazni i kako im ništa nije sveto, da čak i pored jasno vidljivih kamera video nadzora nešto ukradu.

Šta da kažem? Normalan čovek ovo ne može da uradi. Ove ljude zaista treba da bude sramota što su naočigled kamera, u centru Pančeva, ukrali nešto što je javna svojina, a što je pritom služilo u humanitarne svrhe. Podsećamo da je dekoracija napravljena kako bi se sugrađani fotografisali i donirali novac za lečenje bolesne dece iz našeg grada. Čak i kada je humanitarnog karaktera i kada se prikuplja novac za lečenje dece iz Pančeva doživljavamo ovakve stvari, izjavio je Nikola Stoilković, direktor Turističke organizacije Pančevo.

Objavljujemo fotografije sa video kamera, kao i jedan od video snimaka kako biste se i vi uverili sa kakvim neljudima živimo u Pančevu. Očigledno je da se ukrali medvediće iz čiste obesti, hira, bezobrazluka.

 

IMG 1e3c73615c8c3129e91983d2b9cd23cd V 1

 

Video snimci predati su organima koji su zaduženi za brigu o javnom redu i miru i otkrivanje kradljivaca, a počinicima neka služi na čast što su ukrali javnu svojinu koja je služila, prvenstveno u humanitarne svrhe.

 

kamere su uočljive i rade

Na slici se vidi da su kamere video nadzora uočljive, a i rade

Ovako je izgledala dekoracija pre nego što su je pokrali lopovi

Ovako je izgledala dekoracija pre nego što su je lopovi "očerupali" uprkos kamerama

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(8 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00