četvrtak, 27. avgust 2015.  22:53h
Pročitano 3866 puta

Nova prodaja imovine pančevačke “Tesle”

Stečajni upravnik Fabrike sijalica "Tesla" iz Pančeva oglasio je prodaju imovine tog preduzeća. Potencijalnim kupcima ponuđeni su proizvodna hala, zgrada razvoja, magacin, mašine i oprema...

Prodaja imovine Fabrike sijalica “Tesla” će se vršiti metodom neposredne pogodbe svake prve i treće srede u mesecu, u 12 sati, od 1. septembra Prodaja imovine Fabrike sijalica “Tesla” će se vršiti metodom neposredne pogodbe svake prve i treće srede u mesecu, u 12 sati, od 1. septembra Pančevo.MOJKraj.rs

Prodaja će se vršiti metodom neposredne pogodbe svake prve i treće srede u mesecu, u 12 sati, od 1. septembra.

Stečajni upravnik Fabrike sijalica "Tesla" oglasio je na prodaju pokretnu i nepokretnu imovinu, odnosno više celina, od kojih je najvrednija zgrada razvoja s pratećim objektima, u Ulici Miloša Obrenovića 14. 

Kako prenosi Radio Pančevo, kupcima se, između ostalog, nudi i proizvodna hala FC cevi „Badaleks”. Prodaja se vrši neposrednom pogodbom, odnosno prikupljanjem pisanih ponuda. Procenjena vrednost celokupne imovine niža je u odnosu na prošlu za 10 odsto, ali ona nije obavezujuća za potencijalne kupce, već će Odbor poverilaca „Tesle” doneti odluku da li prihvata pristigle ponude. 

Zainteresovana lica zatvorene ponude u pisanom obliku mogu dostaviti na adresu Fabrike sijalica „Tesla” a. d. Pančevo, Ulica Paje Marganovića broj 14 a.

Imovina se kupuje u viđenom stanju bez garancija stečajnog upravnika u pogledu eventualnih nedostataka i može se razgledati nakon otkupa prodajne dokumentacije, svakog radnog dana, od 8 do 14 sati, uz prethodnu najavu stečajnom upravniku. 

Pravo na učešće u postupku prodaje imaju sva pravna i fizička lica.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00