petak, 21. jul 2017.  15:23h
Pročitano 2501 puta

U toku prijave za izlagače na prvom Eko bazaru “Nova energija” u Pančevu

U toku je prijavljivanje za interesovanih za izlaganje u okviru prvog Eko bazara “Nova energija” koji će biti organizovan u Pančevu 13. avgusta.

Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva "Connecting" organizuje prvi Eko Bazar 2017 pod sloganom "Nova Energija", 13. avgusta u dvorištu ispred Streljane u Pančevu.

Zelena oaza, dvorište Streljačke družine 1813, ugostiće veliki broj talentovanih mladih ljudi i socijalnih preduzeća, organizacija civilnog društva, „zelene“ stručnjake, dizajnere, arhitekte i pančevačke muzičare.

Eko bazar 2017 imaće prodajno – edukativni karakter i biće posvećen zaštiti životne sredine. Centralne teme bazara su reciklaža i „zelena ekonomija“ koje predstavljaju razvojnu šansu Pančeva i Srbije. Navedene teme biće obrađene kroz pet tematskih celina: Zona Zelenih Biznisa, Zelena Edu Zona, Eko Paviljon za Decu, Green Movie Zona, Muzička Zona.

Da biste se prijavili za učešće na bazaru potrebno je da popunite prijavni formular. Broj izlagača na bazaru je ograničen na 20, zbog čega je neophodno potvrditi prisustvo popunjavanjem formulara.

Eko Bazar 2017 okupiće zelene eksperte i ekspertkinje koji će tokom panela „Pančevo: Pametni grad“ predstaviti posetiocima značaj, potencijale i mogućnosti „zelene ekonomije“ za održivi razvoj našeg grada.

Više informacija o samoj manifestaciji možete pročitati na sajtu Connectinga.

 

Plakat EKO BAZAR sajt najava

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00