utorak, 21. februar 2023.  08:03h
Pročitano 1546 puta

Stručni skup u Pančevu: “Privredna komora Srbije vaš poslovni partner”

Sektor za strateške analize, usluge i internacionalizaciju i PKS – Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga organizovaće stručni skup pod nazivom “Privredna komora Srbije vaš poslovni partner - Upotreba poslovnih informacija u vašem poslovanju i upravljanje rizicima".

Stručni skup se održava u četvrtak, 23. februara u prostorijama PKS - RPK Pančevo, Zmaj Jove Jovanovića 1a, sala na prvom spratu, u 11 časova Stručni skup se održava u četvrtak, 23. februara u prostorijama PKS - RPK Pančevo, Zmaj Jove Jovanovića 1a, sala na prvom spratu, u 11 časova Pančevo MOJKraj/arhiva

 

Stručni skup se održava u četvrtak, 23. februara u prostorijama PKS - RPK Pančevo, Zmaj Jove Jovanovića 1a, sala na prvom spratu, u 11 časova.

Sektor za strateške analize, usluge i internacionalizaciju PKS predstaviće projekte službi Privredne komore Srbije koje za cilj imaju unapređenje poslovanja i promociju proizvoda. 

Učesnici stručnog skupa biće u prilici da se upoznaju sa platformama za poslovno povezivanje sa partnerima u zemlji i inostranstvu.

Stručne službe će predstaviti publikacije i baze Privredne komore Srbije za informisanje o poslovnim trendovima, industrijskim politikama i podsticajima namenjenim privredi kao i alate za finansijsku procenu poslovnih partnera i upravljanje rizicima poslovanja.

Centar za digitalnu transformaciju predstaviće Digitalnu akademiju namenjenu pravnim i fizičkim licima, platformu za upravljanje procesima nabavke „Valuator“ kao i digitalni privredni vodič za kompanije u Srbiji.

Na jednom mestu će biti predstavljeni projekti službi Privredne komore Srbije koje za cilj imaju unapređenje poslovanja i promociju proizvoda („Čuvarkuća“ - iskustva korisnika, „EXELENT SME“, pronalaženje partnera u inostranstvu, poslovne analize i ekonomski indikatori, „COFACE“ i drugi).

Prisutni će biti upoznati kako mogu koristiti baze i publikacije PKS-a, i biće predstavljeni alati za finansijsku procenu poslovnih partnera.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00