sreda, 30. mart 2022.  09:05h
Pročitano 513 puta

Preduzetnice Južnog Banata na skupu "Štiklanje uz kafu“

U prostorijama Privredne komore Srbije - RPK Južnobanatskog upravnog okruga u Pančevu održan je skup ''Štiklanje uz kafu''. Sastanak je organizovan u saradnji sa udruženjem "Biznis na štiklama" iz Novog Sada. 

Sastanak sa ženama iz Južnog Banata održan je u prostorijama Privredne komore u Pančevu Sastanak sa ženama iz Južnog Banata održan je u prostorijama Privredne komore u Pančevu Privredna komora Pančevo

Skup, organizovan kao neformalno druženje namenjen je ženama, da im pruži podršku da uđu u svet preduzetništva, da što jednostavnije i sigurnije započnu sopstveni posao, a kasnije uspešno posluju i opstanu u njemu.

Na prvom "Štiklanju uz kafu" u Pančevu bilo je reči o Pogramima Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i Fonda za razvoj Republike Srbije namenjenim preduzetnicama, koje su predstavile predsednica udruženja ''Biznis na štiklama'' Sofija Bajić i Tatjana Dijan, predstavnica Regionalne razvojne agencije Južni Banat iz Pančeva.

Sofija Bajić je predstavila rad udruženja, aktivnosti koje sprovode i projekte koje realizuju u saradnji sa domaćim i međunarodnim institucijama na promociji i razvoju ženskog preduzetništva u Vojvodini i Srbiji. Tom prilikom je najavila održavanje 6. Konferencije ''Biznis na štiklama'', koja će se održati 15. juna u Master Centru, Novi Sad.

 

komora pancevo

 

Sastanku su, osim preduzetnica, prisustvovale i predstavnice više udruženja žena sa područja Južnog Banata koje su prenele prisutnima svoja iskustva u radu i iskazale interes da uspostave saradnju sa udruženjem ''Biznis na štiklama'' i unaprede svoje poslovanje.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00