utorak, 23. novembar 2021.  20:10h
Pročitano 413 puta

U Pančevu će biti otvoren šesti Preduzetnički hab Privredne komore Srbije

Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog upravnog okruga u Pančevu otvoriće u sredu, 24. novembra Preduzetnički hab čime implementira novi poslovni model povećanja konkurentnosti privrede i podsticanja regionalnog razvoja.

Šesti preduzetnički hab Privredna komora Srbije otvoriće u Pančevu Šesti preduzetnički hab Privredna komora Srbije otvoriće u Pančevu logo

Otvaranje Preduzetničkog hab-a održaće se u sredu, 24. novembra sa početkom u 11 časova u prostrijama PK Srbije - Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga u Pančevu, Ulica Zmaj Jove Jovanovića 1a u sali na prvom spratu.

U cilju podsticanja razvoja preduzetništva, promovisanja preduzetničkog duha i jačanja svesti kod mladih ljudi o mogućnostima i šansama koje nudi preduzetništvo, Privredna komora Srbije je pokrenula projekat osnivanja Preduzetničkih habova.

Osnivanjem Preduzetničkog hab-a u prostorijama Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga, stvoriće se uslovi za više od 10.000 preduzetnika Južnog Banata (Pančevo 53%) da mogu koristiti prostor, tehničku i logističku pomoć, kao i priliku za zajednički rad, razmenu ideja, informacija i kontakata.

Preduzetnički hab se otvara u saradnji sa Gradom Pančevom i Opštim udruženjem preduzetnika grada Pančeva u cilju organizovanja zajedničkih aktivnosti, kao i besplatnih radionica na teme od najveće važnosti za preduzetnike: o izvorima finansiranja, e-prijavama za registraciju preduzetnika, aktuelnoj zakonodavno-pravnoj regulativi, paketima poslovnih banaka namenjenih preduzetnicima i sličnim temama.

Nakon otvaranja biće održana radionica na temu ''Državna pomoć za razvoj preduzetništva (izvori finasiranja)'' koju će održati mr Slobodanka Džinović-Kojić, šef Kancelarije za preduzetništvo Privredne komore Srbije.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00