petak, 13. decembar 2019.  09:21h
Pročitano 381 puta

Panel diskusija o manifestacionom turizmu u Pančevu 17. decembra

Panel diskusija na temu „Razvoj i unapređenje manifestacionog turizma na teritoriji Pančeva“ biće organizovana u utorak, 17. decembra od 11 do 13 časova, u prostorijama Turističke organizacije Pančevo.

Pančevo Pančevo N.S.

Panelisti će biti Nikola Stoilković, direktor Turističke organizacije Pančevo, Gordana Ćirić, ispred Sekretarijata za privredu Gradske uprave Pančevo, Treša Radonjin, ispred Sekretarijata za poljoprivredu Gradske uprave Pančevo i Snežana Marjanov, predsednica Udruženja žena „Pančevke“ Gornji Grad, Pančevo. 

Osnovna ideja panela je pokretanje dijaloga između institucija i pojedinaca i udruženja o manifestacijama u gradu i selima na teritoriji Pančevo, kako bi razmenili mišljenja o manifestacionom turizmu i pokušali da definišu zajedničke prioritete kako bi u narednoj godini ponuda manifestacija u gradu i selima bila raznovrsnija i bolja.

Od panelista će se saznati koliko je i kakvih manifestacija bilo u Pančevu i naseljenim mestima, kakvi su planovi za narednu godinu po pitanju organizovanja manifestacija i na koji način se u partnerstvu sve mogu organizovati razne manifestacije.

Od prisutnih na panelu očekuje se da iznesu svoje predloge, ideje i sugestije kako da svi zajedno unaprede manifestacije u gradu i naseljenim mestima i kako da svi budu zadovoljniji u narednoj godini. Jedan od ciljeva je da se u javnoj diskusiji i kroz razmenu mišljenja sagledaju stvarno stanje i realne potrebe, da se pokuša da se napravi zajednički plan za razvijanje novih i unapređenje postojećih manifestacija kako u gradu tako i u naseljenim mestima na teritoriji Pančeva.

Panel diskusiju organizovaće Centar za informisanje, obrazovanje i preduzetništvo Oblak iz Pančeva i Turistička organizacija Pančevo uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za reginalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00