četvrtak, 26. jul 2018.  19:59h
Pročitano 1041 puta

Nagradni ekološko-literarni konkurs za decu s teritorije Pančeva

Još nekoliko dana otvoren je prvi literarni konkurs za decu od 7 i 8 godina na temu: Šta je meni Planeta dala?

Autori najboljih radova imaće mogućnost da učestvuju na zabavnoj nastavi “Avantura Zelembaća” Autori najboljih radova imaće mogućnost da učestvuju na zabavnoj nastavi “Avantura Zelembaća” Avantura Zelembaća

Ovo je prvi konkurs koji je organizovan u okviru kampanje „Avantura Zelembaća“, a već u narednih mesec i po dana decu očekuje još jedan literarni konkurs i jedno likovno takmičenje namenjeno prevashodno predškolcima.

U okviru prvog konkursa biće nagrađeno 10 radova, a sve što je potrebno jeste da roditelji pošalju ono što su njihova deca napisala na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 31. jula.

Organizatori konkursa navode da nema naročitih propozicija i da deca slobodno puste maštu na volju.

Autori najboljih radova imaće mogućnost da učestvuju na zabavnoj nastavi “Avantura Zelembaća” koja će biti održana u Centru za ribarstvo i primenjenu hidrobiologiju „Mali Dunav“ Oglednog dobra Poljoprivrednog Fakulteta na Radmilovcu.

Kampanja „Avantura Zelembaća“ predstavlja koncept edukativne nastave koja obuhvata oblasti biologije, ekologije i zaštite životne sredine, a namenjena je klincima i klincezama predškolskog i školskog uzrasta, kaže Ana Svilar iz Avanture Zelembaća.

 

0 avantura zelembaca

 

U centru „Mali Dunav“, raskošnom prirodnom okruženju, deca će biti u prilici da pitaju, kažu i osete sve što ih interesuje u vezi sa prirodom, njenim zakonitostima i zaštitom životne sredine.

Edukacija će biti zasnovana na interaktivnom učenju i istraživanju, a uz mlade naučne saradnike deca će dobiti potpunu informaciju baš o onom segmentu prirodnih zakonitosti koje su ključne za očuvanje same prirode.

O aktivnostima vezanim za kampanju Avantura zelembaća više informacija možete dobiti i na njihovoj FB stranici.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00