sreda, 20. jun 2018.  15:51h
Pročitano 2722 puta

Pančevka među dobitnicima ovogodišnjeg SUPERSTE programa

Ove godine u okviru finala donatorskog programa Erste Banke – Superste.net, 11 društveno odgovornih projekata organizacija iz Pančeva, Niša, Sombora, Novog Sada i Beograda dobilo je finansijsku i mentorsku podršku u iznosu od ukupno 5.100.000 dinara za unapređenje zajednica u kojima žive. 

Ovogodišnji dobitnici finansijske podrške SUPERSTE programa Ovogodišnji dobitnici finansijske podrške SUPERSTE programa Superste.net

39 timova dobilo je mentorsku podršku iz oblasti marketinga, komunikacija, ljudskih resursa, dizajna, projektnog menadžmenta kulture i preduzetništva.

Među dobitnicima je i Ana Svilar iz Pančeva za projekat „Avantura zelembaća“.

 

0 ana svilar iz panceva

 

U Centru za ribarstvo i primenjenu hidrobiologiju na Poljoprivrednom fakultetu sprovodimo edukativnu nastavu u oblasti biologije, ekologije i zaštite životne sredine za decu predškolskog i školskog uzrasta. Odlučili smo da edukaciju proširimo i van tog okvira i pokrenuli ovaj projekat. Ideja je zapravo nastala kad sam na poziv vaspitačica moje dece održala u vrtiću predavanje povodom Dana planete, na koje su klinci sjajno odreagovali. Podrška u okviru ’Superste’ nam mnogo znači, a finansijska sredstva ćemo iskoristiti da organizujemo 300 besplatnih edukativnih radionica širom Srbije, kaže Ana Svilar, inicijatorka projekta „Avantura zelembaća“.

Finalistima je sreću poželeo i čestitao im na uspehu i Slavko Carić, predsednik Izvršnog odbora Erste Banke.

 Vi ste najbolje od onog što je Srbija u ovom segmentu imala da ponudi. Mladi ste, izdržljivi, uporni, kreativni i siguran sada je pred vama i nama jedna lepa i zajednička budućnost. Želim vam puno uspeha, kazao je Carić.

Žiri koji je odabrao pobednike, u sastavu Mia David Zarić, arhitekta, scenograf i kustos, Dušan Čavić, aktivista i kreator čuvene emisije Ciklotron, Maja Lalić, tvorac kulturne organizacije Mikser, Zoran Stanojević, novinar, urednik i voditelj na RTS-u, Vladimir Todorović, direktor Direkcije komunikacija Erste Banke, je pri odabiru ocenjivao uticaj projekata na društvo, izvodljivost, inovativnost i super iskustvo i potencijal grupa.

Program Superste Erste Banka realizuje u saradnji sa Trag Fondacijom.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00