petak, 27. april 2018.  09:31h
Pročitano 1494 puta

Počela dostava rešenja za naknadu za odvodnjavanje

U toku je dostava rešenja za 2017. i prva tri meseca ove godine za naknadu za odvodnjavanje od strane JVP „Vode Vojvodine“

U toku je dostava rešenja za 2017. i prva tri meseca ove godine za naknadu za odvodnjavanje od strane JVP „Vode Vojvodine“ U toku je dostava rešenja za 2017. i prva tri meseca ove godine za naknadu za odvodnjavanje od strane JVP „Vode Vojvodine“ www.pixabay.com

Rešenja koja se upravo dostavljaju sačinjena su na osnovu baze podataka koju su preuzeli iz Poreske uprave, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Preuzeta baza ima dosta grešaka, nije potpuno ažurna, te stoga i na rešenjima ima grešaka. Nezadovoljni korisnici mogu da se žale u skladu sa uputstvom koje im je prosleđeno kao sastavni deo rešenja. Nedoumice se takođe mogu i lično razrešiti u kancelariji za rad sa strankama, od 10 do 14 časova, u poslovnoj zgradi JVP „Vode Vojvodine“, koja je upravo zbog toga i oformljena. 

Sve žalbe, kojih smo do sada primili na stotine, biće ramotrene u zakonskom postupku, a građani će blagovremeno biti obavešteni o ishodu, navodi se u saopštenju.

Rešenja koja poštari nisu mogli dostaviti prilikom dva dolaska na adresu primaoca, neće biti vraćena u JVP „Vode Vojvodine“, kako je prvobitno navedeno. Sva ta rešenja biće ponovo u  lokalnim poštama, a građani će ih moći preuzeti od 3. do 31. maja. Rešenja se mogu podići sa obaveštenjem koje je poštar ostavio na navedenoj adresi. 

Svesni smo da nas je veoma teško dobiti pozivanjem na oglašene brojeve telefona, uključujući i Korisnički servis 0800 21 21 21. Svi naši kapaciteti trenutno su u službi građana i činimo sve što možemo da greške što pre budu ispravljene. Međutim, poslato je blizu 700.000 rešenja, izuzetno je veliki pritisak, te molimo za razumevanje i strpljenje, zaključuje se u saopštenju “Vode Vojvodine”.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00