ponedeljak, 15. januar 2018.  13:50h
Pročitano 1759 puta

Prikupljena pomoć u hrani za Dom Spomenak i Sigurnu kuću

Članovi Udruženje građana „Prepoznaj u sebi“ 22, 23. i 24. decembra 2017. godine, povodom Nove Godine i Božića, sproveli su humanitarnu akciju sakupljanja osnovnih životnih namirnica za socijalno ugroženo stanovništvo.

Članovi Udruženje građana „Prepoznaj u sebi“ 22, 23. i 24. decembra 2017. godine, sproveli su humanitarnu akciju sakupljanja osnovnih životnih namirnica za socijalno ugroženo stanovništvo Članovi Udruženje građana „Prepoznaj u sebi“ 22, 23. i 24. decembra 2017. godine, sproveli su humanitarnu akciju sakupljanja osnovnih životnih namirnica za socijalno ugroženo stanovništvo Pančevo.MOJKraj.rs

Pošto su u fokusu naših aktivnosti deca i mladi, naša želja je, od početka, da sakupljeno prosledimo, poklonimo, deo Domu za decu i mlade bez roditeljskog staranja „Spomenak“, a deo Sigurnoj kući u Pančevu, saopšteno je iz Udruženja „Prepoznaj u sebi“.

Pored osnovnih životnih namirnica kao što su brašno, šećer, ulje, pirinač, so, mnogi Pančevci su donirali i razne vrste keksa, slatkiša, čokolade, konzerve, mleko i voće i povrće. 

Želeo bih da se iskreno zahvalim našim sugrađanima, našim Pančevcima na svemu što su donirali i stvarno pokazali da imaju veliku odgovornost i dobru volju za zajednicu u kojoj žive. Pored ovoga želimo da Sigurnoj kući Pančevo i Domu za decu i mlade bez roditeljskog staranja „Spomenak“ Pančevo, doniramo – poklonimo i određene količine deklasiranog voća i povrća, koje sakupljamo u sklopu akcije „Pomažemo hranom“ koju realizujemo tokom cele godine, kazao je Rade Mašić, koordinator aktivnosti u Udruženju „Prepoznaj u sebi“.

Uručivanje donacije predstavnicima Sigurne kuće Pančevo će se obaviti u utorak 16. januara u prostorijama Udruženja „Prepoznaj u sebi“ u Pančevu.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00