subota, 23. septembar 2017.  13:10h
Pročitano 1135 puta

Biciklisti u Pančevu dobili na poklon led rasvetu

U Pančevu je juče organizovana akcija u kojoj je biciklistima Pančeva poklonjena led rasveta za njihove dvotočkaše.

Biciklistima u Pančevu podeljeno je 80 komada led rasvete za bicikle Biciklistima u Pančevu podeljeno je 80 komada led rasvete za bicikle G.V.

Naime, povodom Svetskog dana bez automobila (22. septembar), a u sklopu obeležavanja Evropske nedelje mobilnosti  (16 - 22. septembar), Odeljenje za saobraćaj Gradske uprave grada Pančeva, Komitet za bezbednost saobraćaja Gradske uprave grada Pančeva, Sekretarijat za zaštitu životne sredine Gradske uprave grada Pančeva i Policijska uprava Pančeva - su u cilju afirmacije alternativnih vidova prevoza, Pančevcima koji su juče koristili bicikl, poklanjali zadnju svetlosnu biciklističku signalizaciju, odnosno led rasvetu.

Predstavnici organizatora ove akcije su u petak, 22. septembra, od 13:30 sati, raspoređeni na tri pančevačke lokacije, odnosno uz biciklističke staze u Ulici Oslobođenja, preko puta JKP Vodovod i kanalizacija, u Ulici 7. jula, kod škole "Braca Petrov" i na uglu Ulica Žarka Zrenjanina i Vladimira Žestića, podelili 80 led rasveta za bicikle.

Reakcije sugrađana su bile izuzetno pozitivne, uz obećanja da će odgovornije nositi i zaštitnu biciklističku opremu, poput kaciga.

 

Podela led rasvete

Autor:  G.V.
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00