četvrtak, 31. avgust 2017.  07:07h
Pročitano 1084 puta

Naučite engleski lako u Studiju “Pčelica D”

U Studiju “Pčelica D” u Pančevu počeo je upis na redovne kurseve stranih jezika za decu, tinejdžere i odrasle. 

Pored redovnih časova, sa puno entuzijazma i iskustva, nastavnici ove škole jezika sa humanističkim pristupom u nastavi pomažu polaznicima da učestvuju u raznovrsnim dodatnim i kulturnim aktivnostima kroz koje razvijaju sve jezičke veštine, lakše se sporazumevaju i bolje snalaze kako u svom poslovnom tako i privatnom okruženju. 

Nastava se realizuje u grupama u zavisnosti od nivoa znanja polaznika (zabavište – predškolski 3,5-6 godina, osnovci, srednjoškolci, odrasli). Takođe, u Pčelici se organizuju pripreme za polaganje međunarodnih, kao i prijemnog ispita.

Pored jezičkih kurseva, organizujemo i likovne i muzičke radionice gde polaznici uče notni sistem, da sviraju instrument, pevaju pa i sami komponuju. Svi zainteresovani imaju mogućnost da učestvuju u radu dramskog kluba. Kroz muziku, poeziju i odlomke iz poznatih književnih komada naše pčelice uče istoriju i kulturu naroda čiji jezik uče, a tako i jačaju svoje samopouzdanje prilikom javnog nastupa, odnosno dok se nalaze na sceni. Svi zainteresovani su dobrodošli, kaže Cica Stanić, nastavnica engleskog jezika i direktorka ove škole.

Škola se nalazi u Pančevu na Sodari, Moravska 14/5. 

Upis je svakog radnog dana od 12 do 21 čas.

Više informacija možete naći na FB stranici Studija “Pčelica D”.

Autor:  PR objava
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00