petak, 11. avgust 2017.  11:41h
Pročitano 4895 puta

Srbiji fale vatrogasci: u toku konkurs za 100 novih ljudi

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je danas konkurs za upis 100 polaznika za osnovnu obuku pripadnika vatrogasno - spasilačkih jedinica, objavljeno je na sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku.

Stručno osposobljavanje polaznika traje 17 radnih nedelja i sprovodiće se sukcesivno po klasama Stručno osposobljavanje polaznika traje 17 radnih nedelja i sprovodiće se sukcesivno po klasama www.copo.edu.rs

Ministarstvo unutrašnjih poslova upisaće dve klase od ukupno 100 polaznika za stručno osposobljavanje za obavljanje vatrogasno-spasilačkih poslova.

Iz naše okoline konkursom je potrebno 2 polaznika za područje Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Alibunaru, 3 polaznika za područje Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Opovu, 1 polaznik za područje Vatrogasno-spasilačkog odeljenja u Kovačici.

Stručno osposobljavanje polaznika traje 17 radnih nedelja i sprovodiće se sukcesivno po klasama.

Prijava na konkurs sa dokumentacijom podnosi se u roku od 30 dana od dana objavljivanja konkursa, policijskoj stanici po mestu prebivališta kandidata.

Tekst konkursa kao i Pravilnik o kriterijumima za odabir kandidata pročitajte na sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku, kao i u prilogu ovog teksta.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00