ponedeljak, 24. jul 2017.  18:48h
Pročitano 1058 puta

Foto konkurs za mlade na temu “Grafiti moga grada”

U okviru obeležavanja Dana mladih u Pančevu danas je otvoren foto konkurs za realizaciju izložbe na temu “Grafiti moga grada”.

Konkurs je otvoren do 8. avgusta.

Povodom Dana mladih, 12. avgusta, Kancelarija za mlade i Dom omladine žele da brojnim programskim aktivnostima animiraju i povežu organizacije, učenike i učenice, studentkinje i student i druge zainteresovane pojedince i pojedinke da pokažu svoju kreativnost i daju na uvid privatnu fotodokumentaciju koja dočarava bogatstvo različitih destinacija koje su naši sugrađani i sugrađanke otkrivali tokom putovanja i na taj način upoznali brojne države, gradove, ljude, kulturne i prirodne znamenitosti.

Tim povodom biće otvorena tematska izložba fotografija pod nazivom “Grafiti moga grada” koja korespondira sa tematskim obeležavanjem Dana mladih, čija se ovogodišnja internacionalna kampanja vodi pod sloganom „Youth Building Peace“ („Mladi grade mir“). Najbolje fotografije biće predstavljene u holu Doma omladine.

Fotografije bi trebalo da su urađene u elektronskoj formi u rezoluciji od 300 dpi, maksimalno tri fotografije, veličine 30 x 20 cm (format А4).

S obzirom da je fotografija danas dostupna svima, vrednosni kriterijum je svaki bitan zabeleženi trenutak iz života i ambijenta koji je vezan za grad Pančevo. Najvažnije je da fotografija sadrži grafit i predstavlja jedan trenutak u vremenu koje prikazuje prepoznatljivost grada u kojem je fotografija nastala.

Radove slati u elektronskoj formi na emil Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Kontakt osoba je Mirjana Savkov - telefon 308 795.

Žiri za vrednovanje pristiglih fotografija će do 9. avgusta odabrati najbolje radove koji će biti predstavljeni na izložbi u holu Doma omladine 12. avgusta. 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00