sreda, 17. avgust 2016.  19:38h
Pročitano 2095 puta

U toku prijave za učešće na V Green days sajmu

Počelo je prijavljivanje za učesnike ovogodišnjeg Eko-Art sajma koji se organizuje već petu godinu za redom u okviru „Green Days“ festivala.

Sajam u Pančevu će se održati 27. avgusta, u Zrenjaninu 3. septembra, a u Beogradu 10. septembra Sajam u Pančevu će se održati 27. avgusta, u Zrenjaninu 3. septembra, a u Beogradu 10. septembra Green Days

Ove godine biće organizovane tri manifestacije u shopping centru Aviv parka, u Pančevu, Zrenjaninu i Beogradu (Zvezdara). 

Kao i prethodnih godina pozivamo sve ljude koji se bave kreativnim stvaralaštvom, korišćenjem reciklabilnih materijala, proizvodnjom prirodne kozmetike i organske hrane, da se predstave na sajmu uz mogućnost besplatnog korišćenja tezge, navodi se u pozivu organizatora.

Sajam u Pančevu će se održati 27. avgusta, u Zrenjaninu 3. septembra, a u Beogradu 10. septembra. Vreme trajanja sajma je od 11 do 19 časova.

Ukoliko ste zainteresovani da svoje proizvode i radove izlažete/prodajete na ovoj manifestaciji, potrebno je da potvrdite dolazak i odabarete u kom gradu želite da izlažete. Jedan izlagač može da se prijavi za prisustvo u više gradova. 

Ukoliko nemate puno proizvoda, potrebno je da navedete da je u redu da delite tezgu sa nekim, kako bi više ljudi dobilo priliku da izlaže svoje proizvode. Tezge su drvene i velike, dimenzija: 190x90. Broj tezgi je ograničen, tako da će prijave biti prihvatane po redosledu javljanja.  

Učešće možete potvrditi na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na telefon 064/23-000-39.

 

0 fotka

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00