sreda, 22. jun 2016.  09:14h
Pročitano 1301 puta

“Info tačka” za bolje informisanje mladih

Kancelarija za mlade Grada Pančeva i udruženje „Kompas” organizovali su u utorak, 21. juna u Maloj sali gradske uprave sastanak povodom projekta „Info-tačka za mlade Pančeva”. 

Projekat „Info-tačka za mlade Pančeva” podržan je od strane Grada Pančeva na konkursu 2015. godine među idejama od javnog interesa u oblasti brige o mladima Projekat „Info-tačka za mlade Pančeva” podržan je od strane Grada Pančeva na konkursu 2015. godine među idejama od javnog interesa u oblasti brige o mladima N.Radonjin

Projekat „Info-tačka za mlade Pančeva” podržan je od strane Grada Pančeva na konkursu 2015. godine među idejama od javnog interesa u oblasti brige o mladima. Cilj projekta je da pruži podršku u razvijanju veština informisanja pre svega mladih i unapređenje protoka informacija između svih relevantnih korisnika. 

Prvi korak bio je pomenuti sastanak kojem su prisustvovali predstavnici institucija, ustanova, klubova i sličnih subjekata koji u svom radu i programu imaju dodirnih tačaka sa mlađom populacijom. Cilj je bio njihovo umrežavanje i formiranje zajedničke platforme. 

 

INFO TAČKA.2

 

Kordinatorka projekta Nataša Lenđel ispred organizacije „Kompas” upoznala je prisutne sa aktivnostima oko stvaranja „Info tačke” kao i o ciljevima i planovima za dalji rad. 

Sastanku je prisustvovao i Nemanja Rotar u ime gradskog veća i Gradske uprave, koji je istakao da je projekat zanimljiv i veoma koristan, naročito u ovo vreme borbe za informacije.

Nekada se vodila borba za mora, teritorije, naftu i razne druge resurse, a danas je borba za pravovremene informacije možda najbitnija, kazao je Rotar.

Nakon umrežavanja saradnika i kreiranja sajta, projekat će zaživeti u pravom smislu, a mladi će moći lakše da dobiju pravu informaciju, a zatim i da potraže adekvatnu pomoć za rešavanje svog problema. 

 

INFO TAČKA.1

Autor:  N.Radonjin
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00