ponedeljak, 17. jun 2024.  20:25h
Pročitano 501 puta

Dani Vajferta ove godine 6. 7. i 8. septembra u Pančevu

Dani Vajferta najveća manifestacija koja se tokom godine održava u Pančevu biće organizovana ove godine 6, 7. i 8.septembra, najavljeno je iz Turističke organizacije grada Pančeva.

Za Dane Vajferta do sada je prijavljeno petnaestak Kraft pivara, a konkurs za zainteresovane otvoren je još mesec dana, podsećaju iz Turističke organizacije grada Pančeva Za Dane Vajferta do sada je prijavljeno petnaestak Kraft pivara, a konkurs za zainteresovane otvoren je još mesec dana, podsećaju iz Turističke organizacije grada Pančeva Pančevo MOJKraj/arhiva

 

Kraft pivare koje bi želele da učestvuju na Danima Vajferta 2024 još uvek mogu da se prijave na konkurs.

„Dani Vajferta ove godine biće organizovani 6, 7. i 8. septembra, zbog vremenskih uslova i manifestacija koje smo organizovali u prethodnom periodu. Potrebno je vreme da se organizuje do savršenstva manifestacija kao što je ova. U narednom periodu nadam se da ćemo imati imena izvođača koji će učestvovati na Danima Vajferta. Građane ćemo blagovremeno obavestiti o tome“, rekao je za RTV Pančevo Srđan Nikolić, direktor Turističke organizacije grada Pančeva.

Srđan Nikolić osvrnuo se i na tri nove manifestacije koje su nedavno održane u Pančevu. Kako kaže, novi događaji upotpunili su turističku ponudu grada Pančeva, a donele su i građanima nešto novo i osvežavajuće.

„U prethodnih mesec dana imali smo čak tri nove manifestacije. Pančevo Wine Weekend, Skup oldtajmera i Igre bez interneta. To su tri nove manifestacije u kojima su građani mogli da uživaju. Osvrnuo bih se na Dane vina koje smo organizovali u Narodnoj bašti. Građani su zadovoljni kako je organizovana manifestacija i kako je sve proteklo, a tako ne bi mogla da bude organizovana da nismo imali podršku Grada Pančeva i Kulturnog centra, kome se ovom prilikom i zahvaljujem na svoj pomoći koju su nam pružili“, kaže Srđan Nikolić.

Za Dane Vajferta do sada je prijavljeno petnaestak Kraft pivara, a konkurs za zainteresovane otvoren je još mesec dana, podsećaju iz Turističke organizacije grada Pančeva.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 116.70 117.41 USD 107.19 107.83 CHF 120.49 121.21 SEK 10.09 10.15