ponedeljak, 1. april 2024.  14:20h
Pročitano 360 puta

JKP Zelenilo nastavlja radove na uređenju keja u Pančevu

Nakon završene sadnje 300 odraslih lišćarskih sadnica na tamiškom keju u Pančevu, realizovane uz podršku Grada Pančeva i Ministarstva zaštite životne sredine, JKP „Zelenilo“ Pančevo nastavlja sa radovima na ovoj lokaciji. 

Prošle nedelje su radnici JKP „Zelenila“ započeli radove koji podrazumevaju nivelaciju terena, odnošenje šuta i drugog materijala sa zelenih površina Prošle nedelje su radnici JKP „Zelenila“ započeli radove koji podrazumevaju nivelaciju terena, odnošenje šuta i drugog materijala sa zelenih površina JKP "Zelenilo", Pančevo

 

 

Prošle nedelje su radnici JKP „Zelenila“ započeli radove koji podrazumevaju nivelaciju terena, odnošenje šuta i drugog materijala sa zelenih površina. Sledi nanošenje nove zemlje, a nakon toga i setva semena trave. Očekuje se da će ovi radovi biti završeni do kraja ove nedelje. 

 

kej pancevo

 

JKP „Zelenilo“, u narednim nedeljama, planira i revitalizaciju plaže na Keju na Tamišu, kao i prostora i elemenata  u okviru te celine. Pored nasipanja plaže šljunkom i zamene dotrajalih senika, biće postavljene nove klupe i kante za smeće i promenjeni svi roštilji.

U ovom potezu sledi i reparacija terena za odbojku, kao i postojećeg dečjeg igrališta, gde će radnici JKP „Zelenila“ proširiti sadašnje igralište uz dodavanje još sprava za najmlađe.

 

tamiski kej pancevo foto vojvodina uzivo

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00