četvrtak, 29. februar 2024.  16:04h
Pročitano 582 puta

Obustava saobraćaja u ulicama Dimitrija Tucovića i Kneza Mihaila Obrenovića tokom rekonstrukcije

Rekonstrukcija ulica Dimitrija Tucovića i Kneza Mihaila Obrenovića u Pančevu počeće u ponedeljak, 4. marta i zbog tih radova biće obustavljen saobraćaj u pojedinim delovima ulica.

Rekonstrukcija ulice Dimitrija Tucovića u Pančevu će se odvijati fazno, a tokom radova uvodi se privremeni režim saobraćaja Rekonstrukcija ulice Dimitrija Tucovića u Pančevu će se odvijati fazno, a tokom radova uvodi se privremeni režim saobraćaja Pančevo MOJKraj/arhiva

 

Rekonstrukcija ulice Dimitrija Tucovića u Pančevu će se odvijati fazno, a tokom radova uvodi se privremeni režim saobraćaja. 

Prva faza rekonstrukcije će se izvoditi na delu od ulice Mihajla Pupina do ulice Dragutina Ilkića Birte u Pančevu, u vremenskom periodu od 4. marta do 4. jula 2024. godine. Na navedenoj deonici za vreme izvođenja radova, biće zabranjen saobraćaj za motorna vozila, koji će biti preusmeren na okolne ulice u skladu sa privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Privremena trasa (izmena trase) kretanja vozila javnog gradskog prevoza putnika (linije broj 2, 3, 22 i 24), u periodu izvođenja radova, od ulice Dimitrija Tucovića, ulicama Moše Pijade, Svetog Save, Svetozara Šemića i dalje starom trasom, a u povratku istom trasom. 

Uvode se privremena stajališta za vozila javnog gradskog prevoza dok traje privremeni režim saobraćaja i to: (za linije broj 2, 3, 22 i 24) u ulici Moše Pijade u Pančevu, u zoni kućnih brojeva 50 i 55 i u ulici Svetog Save u zoni kućnog broja 78, kao i kod vrtića „Bubamara“.

Rekonstrukcija ulice Kneza Mihaila Obrenovića u naselju Tesla u Pančevu će se izvoditi u tri faze.

- Prva faza radova – od ulice Milke Marković do ulice Čumićeve u periodu od 4. marta do 4. jula 2024. godine,
- Druga faza radova – od ulice Milke Marković do ulice Aksentija Maksimovića, 
- Treća faza radova – od ulice Milke Marković do ulice Oslobođenja.

Za vreme izvođenja radova motorni saobraćaj se neće odvijati u ovim delovima ulice.

Prilaz OŠ „Isidora Sekulić“ će biti obezbeđen iz ulice Milke Marković (ulaz pored Prekršajnog suda). 

Prilaz do zdravstvene ambulante u ulici Serdar Janka Vukotića neće biti moguć motornim vozilima, zbog čega se i ambulanta privremeno izmešta u prostorije Ambulante na Strelištu.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00