četvrtak, 28. septembar 2023.  08:37h
Pročitano 845 puta

Dom omladine Pančevo organizovaće bogat program povodom Dečje nedelje

Dom omladine Pančevo organizovaće ceo oktobar besplatnih programa za decu povodom Dečje nedelje koja se obeležava prve nedelje oktobra.

U nedelju, 8. oktobra u Dom omladine Pančevo doći će Putujuće pozorište Meri Popins sa svojom predstavom "Krcko Oraščić" U nedelju, 8. oktobra u Dom omladine Pančevo doći će Putujuće pozorište Meri Popins sa svojom predstavom "Krcko Oraščić" Pančevo MOJKraj

 

Iz Doma omladine saopštavaju da su za decu pripremili dve zanimljive radionice koje će se održavati svake nedelje. Prva je kreativna radionica za decu uzrasta iznad pet godina, a druga je radionica ilustracije sa Nikolom Dragašem za decu iznad sedam godina starosti.

Ove kreativne radionice pomoći će deci da ispolje svoju kreativnost, razviju različite veštine i steknu dragocene životne lekcije. Radionice za decu iznad pet godina će se održavati svake srede tokom oktobra, u Omladinskom resursnom centru Doma omladine Pančevo, od 19 do 20 časova.

Svoje dete možete prijaviti na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., potrebno je poslati ime, prezime i uzrast deteta, kao i kontakt telefon roditelja, uz naznaku „za kreativnu radionicu“. Prijave su otvorene do nedelje. 1. oktobra. Broj mesta je ograničen.

Radionica ilustracije "Sa decom u svet crtanja" sa  Nikolom Dragašem je namenjena deci iznad sedam godina. Radionice će biti svakog četvrtka tokom oktobra, u Malom klubu Doma omladine Pančevo od 18:30 do 19:45 časova.

Svoje dete možete prijaviti na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., potrebno je poslati ime, prezime i uzrast deteta, kao i kontakt telefon roditelja, uz naznaku „za radionicu ilustracije“. Broj mesta je ograničen. 

U nedelju, 8. oktobra u Dom omladine Pančevo doći će Putujuće pozorište Meri Popins sa svojom predstavom "Krcko Oraščić". Predstava će biti odigrana u 17 časova u Ateljeu mladih (u zgradi Doma omladine Pančevo).

Kako bismo zaokružili ovaj mesec posvećen deci, spremamo i žurku za sve učesnike i posetioce, koji su bili deo ovog druženja. Žurka će biti 27. oktobra u 19 časova u Ateljeu mladih. Za vas smo spremili "Druženje sa tvojim omiljenim junacima iz bajke", uz muziku, igru i zabavu. A pogledaćemo i izložbu radova nastalih na radionici "Sa decom u svet crtanja", saopšteno je iz Doma omladine Pančevo.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00