sreda, 29. mart 2023.  17:30h
Pročitano 390 puta

Radionica za decu o dekorisanju medenjaka u Udruženju žena „Novoseljanke“

U Udruženju žena „Novoseljanke – Boboacele“ i ove godine u vreme uskršnjih praznika biće organizovana radionica za decu za dekorisanje medenjaka.

Radionica će biti održana 8. aprila u prostorijama Udruženja žena „Novoseljanke Boboacele“ u zgradi MZ Banatsko Novo Selo Radionica će biti održana 8. aprila u prostorijama Udruženja žena „Novoseljanke Boboacele“ u zgradi MZ Banatsko Novo Selo Udruženje žena "Novoseljanke Boboacele"

 

Bliži nam se najradosniji praznik Vaskrs i naša deveta izložba ručno dekorisanih jaja. Kao i uvek kod nas neke novine, pa ćemo ovaj put umesto klasične izložbe imati radionicu sa decom kojoj mogu prisustvovati svi posetioci i na kojoj ćete videti kao i do sada raznim tehnikama ručno dekorisana jaja. Molimo sve zainteresovane roditelje čija bi deca želela da zajedno sa nama dekorišu medenjake koji će biti pripremljeni u duhu predstojećeg praznika, da prijave decu najkasnije do 3. aprila, poručuju iz Udruženja žena „Novoseljanke Boboacele“.

Za radionicu se mogu prijaviti deca školskog uzrasta od petog do osmog razreda.

Radionica će biti održana 8. aprila u prostorijama Udruženja žena „Novoseljanke Boboacele“ u zgradi MZ Banatsko Novo Selo.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00