petak, 24. mart 2023.  16:50h
Pročitano 463 puta

Pančevačko Tužilaštvo traži odgovornost za saučesnike u prevari Pošte

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu uputilo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv V.J. i N.K. zbog postojanja opravdane sumnje da su, svaki ponaosob, izvršili krivično delo falsifikovanje isprave u pomaganju u produženom trajanju.

OJT Pančevo je tražilo da se pritvor prethodno određen prema V.J. i N.K. produži do završetka glavnog pretresa, da se osude na kazne zatvora i da im se izrekne mera bezbednosti oduzimanje predmeta OJT Pančevo je tražilo da se pritvor prethodno određen prema V.J. i N.K. produži do završetka glavnog pretresa, da se osude na kazne zatvora i da im se izrekne mera bezbednosti oduzimanje predmeta Pančevo MOJKraj/arhiva

 

Oni se sumnjiče da su dana 08.03.2023. godine, u Sefkerinu i Opovu, putničkim vozilom prevezli NN lice i sačekali ga ispred ekspozitura pošte, dok je NN lice uz upotrebu tuđe putne isprave podiglo novčane iznose od po 23.200 dinara i 97.000 dinara i na taj način pomogli NN licu u izvršenju krivičnog dela falsifikovanju isprave.

OJT Pančevo je zbog toga tražilo da se pritvor prethodno određen prema V.J. i N.K. produži do završetka glavnog pretresa, da se osude na kazne zatvora i da im se izrekne mera bezbednosti oduzimanje predmeta.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00