petak, 27. januar 2023.  08:54h
Pročitano 332 puta

U JKP “Higijeni” povodom Savindana radnicima podeljene perece

U JKP “Higijena” u Pančevu jutros su povodom Savindana podeljene perece svim zaposlenima. Direktor JKP “Higijene” Mišo Marković sa svojim saradnicima jutros je obišao radne jedinice ovog preduzeća i radnicima podelio perece po običaju koji se neguje u Banatu na današnji dan.

Direktor JKP “Higijene” Mišo Marković sa svojim saradnicima jutros je obišao radne jedinice ovog preduzeća i radnicima podelio perece po običaju koji se neguje u Banatu na današnji dan Direktor JKP “Higijene” Mišo Marković sa svojim saradnicima jutros je obišao radne jedinice ovog preduzeća i radnicima podelio perece po običaju koji se neguje u Banatu na današnji dan JKP Higijena, Pančevo

 

JKP „Higijena“ Pančevo svim građanima koji slave, učenicima, studentima, prosvetnim radnicima i zaposlenima u obrazovnim, vaspitnim i naučnim ustanovama čestita slavu Svetog Savu.

Negujući uspomenu na Svetog Savu, prvog srpskog arhiepiskopa, prosvetitelja, utemeljivača i zaštitnika školstva, diplomatu i državnika, podsećamo se na trajne vrednosti svetosavlja kao što su učenost, skromnost, požrtvovanost, istina, pomirljivost i pravda. Sveti Sava reče: „Na svim svojim putevima znajte da pravi budu putevi vaši i noge vaše neće se spoticati.“ Podsećamo se tih vrednosti i sledimo put znanja i vrline, put Svetog Save. Negujmo večno nadahnuće svetosavlja – dela Svetog Save, navodi se na FB profilu JKP Higijene Pančevo.

 

perece u higijeni

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00