petak, 2. decembar 2022.  17:18h
Pročitano 386 puta

Projektom „Reciklažom do stila“ Društvo za pomoć MNRO obeležilo Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

Društvo za pomoć MNRO iz Pančeva danas je u holu Gradske uprave obeležilo Međunarodni dan osoba sa invaliditetom. 

Članovi Društva premijerno su mini modnom revijom pokazali modne kreacije, koje su nastale u radu sa njihovim radioničarkama na kreativno tekstilnoj radionici i radionici veza Članovi Društva premijerno su mini modnom revijom pokazali modne kreacije, koje su nastale u radu sa njihovim radioničarkama na kreativno tekstilnoj radionici i radionici veza Društvo za pomoć MNRO

 

Tom prilikom predstavili smo realizaciju projekta "Reciklažom do stila", koji je podržan od Grada Pančeva, čiji je koncept zasnovan na tekstilnoj reciklaži, kaže Sanja Beli, predsednica Društva za pomoć MNRO.

Članovi Društva premijerno su mini modnom revijom pokazali modne kreacije, koje su nastale u radu sa njihovim radioničarkama na kreativno tekstilnoj radionici i radionici veza.

Cilj projekta je unapređivanje i podrška programima koji pomažu i afirmišu osobe sa teškoćama u razvoju. Osnaživanje i aktivno uključivanje ove grupe u sve društvene i umetničke tokove kroz edukaciju, kreativnost, zajedničko druženje, inkluziju, a razvijanje više veština.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00