utorak, 29. novembar 2022.  20:02h
Pročitano 286 puta

Obustavljene posete korisnicima Gerontološkog centra Pančevo

U Gerontološkom centru Pančevo od danas su privremeno obustavljene posete korisnicima zbog pogoršane epidemiološke situacije.

Dnevni izlasci korisnika odvijaće se i dalje u skladu sa dosadašnjom procedurom Dnevni izlasci korisnika odvijaće se i dalje u skladu sa dosadašnjom procedurom Pančevo MOJKraj/arhiva

 

Kako je saopšteno iz Gerontološkog centra Pančevo, Stručni tim Ustanove na sastanku održanom danas, iz razloga pogoršane epidemiološke situacije, a u skladu sa novom Preporukom za zaposlene i korisnike u ustanovama socijalne zaštite za pružanje usluga domskog smeštaja u cilju sprečavanja i suzbijanja obolevanja od kovid 19: jesen i zima 2022-2023, donete od strane nadležnog Ministarstva, i Procedurom Ustanove donetom na osnovu te preporuke od 23. novembra doneo Odluku po kojoj se privremeno obustavljaju posete korisnicima ustanove Gerontološki centar Pančevo i odlazak korisnika u posete porodici, sa noćenjem.

Dnevni izlasci korisnika odvijaće se i dalje u skladu sa dosadašnjom procedurom.

Imajući u vidu da je epidemija i dalje u toku i da se epidemiološka situacija za kratko vreme može znatno izmeniti, ovi Zaključci će biti stalno razmatrani i korigovani, navodi se u saopštenju koje je potpisala Tanja Lukić, v.d. direktora Gerontološkog centra Pančevo.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00