petak, 25. novembar 2022.  23:24h
Pročitano 198 puta

Promocija knjige “Sunčeva trpeza” u Dolovu

Promocija knjige “Sunčeva trpeza - Vodič za ishranu samoniklim biljem” biće održana u subotu, 26. novembra u 10:30 časova u Domu kulture "25. maj" Dolovo, u prostorijama Udruženja penzionera Dolovo.

Promocija će biti održana u prostorijama Udruženja penzionera u Dolovu Promocija će biti održana u prostorijama Udruženja penzionera u Dolovu Pančevo MOJKraj

 

Učesnici su autorka Mirjana Petrović i moderator Momčilo Mrčković.

Mala ali značajna pomoć svima koji žele da budu bliže prirodi, gde na dodiru Zemlje i Sunca buja zeleni svet koji brine za nas i sve što je živo. Idući za Suncem i godišnjim dobima, uvek i svuda – na izletu, odmoru, pa i u gradu – mogu se sresti pomoć, hrana i lek, potrebno je samo da ih vidite, sagnete se, uberete. Ne prepuštajte do kraja svoj život industriji i trgovcima za koje ste samo bezlični izvor prihoda. Snagu i isceljenje pruža samo ono što je brano i pripremano sa ljubavlju, za poznate i drage ljude. Naučite da prepoznajete i koristite ono što svakoga dana možete naći na neiscrpnoj Sunčevoj trpezi.

 

sunceva trpeza knjiga

 

Knjiga sadrži opis i uputstva za prepoznavanje i korišćenje 68 najčešćih i najbrojnijih jestivih i lekovitih biljnih vrsta, kalendar branja, oko 400 recepata, mnoštvo fotografija u boji. Malo poglavlje na kraju knjige posvećeno je Staroj planini po čijim sam livadama i pašnjacima godinama išla za biljkama.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00