četvrtak, 6. oktobar 2022.  17:10h
Pročitano 389 puta

Trka za srećnije detinjstvo u Pančevu 7. oktobra

Tradicionalna „Trka za srećnije detinjstvo“ koju organizuje Crveni krst Pančevo u okviru obeležavanja Dečje nedelje, ove godine pod sloganom “Šta detetu treba da raste do neba” održaće se u petak, 7. oktobra. „Trka za srećnije detinjstvo“ u Pančevu počeće u 11:30 časova u Gradskom parku.  

„Trka za srećnije detinjstvo“ u Pančevu počeće 7. oktobra u 11:30 časova u Gradskom parku „Trka za srećnije detinjstvo“ u Pančevu počeće 7. oktobra u 11:30 časova u Gradskom parku Pančevo MOJKraj/arhiva

 

Cilj održavanja manifestacije je da prodajom startnih brojeva učesnicima u iznosu od 50 dinara, obezbedimo novčana sredstva koja bi pomogla akciju Crvenog krsta Pančevo pod nazivom i sa motivom „Da zajedno užinamo“ i time obezbedimo užinu deci kojoj ona nije  dostupna zbog životne i materijalne situacije u kojoj se nalaze. Sredstva koja budu prikupljena na ravnopravan način biće prosleđena školama koje su uzele učešće u ovoj manifestaciji, kaže Milica Todorović, sekretarka Crvenog krsta Pančevo.

Za učesnike trke su pripremljeni simbolični poklončići kao znak zahvalnosti za iskazivanje solidarnosti i humanosti.

Ovom putem pozivamo Pančevke i Pančevce da se priključe ovoj humanitarnoj akciji Crvenog krsta Pančevo svojim dolaskom i svojom donacijom, kupovinom startnog broja.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00