subota, 1. oktobar 2022.  14:33h
Pročitano 243 puta

U Pančevu organizovana biciklistička vožnja „Daj pedalu raku“

Zaposleni u Zavodu za javno zdravlje Pančevo danas su biciklističkom vožnjom "Daj pedalu raku" zajedno sa sugrađanima, sa učenicima i profesorima Gimnazije "Uroš Predić" iz Pančeva i sa članovima udruženja Rotari kluba "Pančevo-Mihajlo Pupin" pružili podršku svim ženama koje se bore sa rakom dojke. 

Akciju "Daj pedalu raku" svake godine organizuje udruženje "Ženski centar Milica", u saradnji sa partnerima, u više gradova u regionu. I Pančevo je bilo deo ove akcije tačno u podne. Akciju "Daj pedalu raku" svake godine organizuje udruženje "Ženski centar Milica", u saradnji sa partnerima, u više gradova u regionu. I Pančevo je bilo deo ove akcije tačno u podne. ZZJZPA

 

Akciji su se pridružile i žene koje su pobedile rak dojke.

 

dr ljilja lazic bicikl4

 

Ovom biciklističkom vožnjom podsetili smo sve žene na značaj redovnih preventivnih pregleda, sve sugrađane na značaj fizičke aktivnosti i zajedno smo obeležili Oktobar - međunarodni mesec borbe protiv raka dojke. Nek promotivne akcije pokrenu svest o prevenciji i o ranom otkrivanju raka dojke u cilju brze dijagnostike i adekvatnog lečenja za dobrobit svih žena i njihovih porodica i prijatelja. To je bio cilj današnje manifestacije "Daj pedalu raku", izjavila je dr Ljiljana Lazić, direktorka Zavoda za javno zdravlje u Pančevu.

 

voznja bicikl

 

Akciju "Daj pedalu raku" svake godine organizuje udruženje "Ženski centar Milica", u saradnji sa partnerima, u više gradova u regionu.

Pančevo je i ove godine, tačno u podne, bio deo ove regionalne manifestacije.

 

daj pedalu raku ucesnici

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00