petak, 30. septembar 2022.  08:57h
Pročitano 241 puta

Od danas počinje da radi vrtić u Dolovu

Svečani prijem prve generacije dece u vrtić pri osnovnoj školi „Aksentije Maksimović“ u Dolovu biće organizovan danas u 11 sati na platou ulaza u vrtić.

Dolovo po prvi put ima vrtić zahvaljujući lokalnoj samoupravi koja je iz svog budžeta uložila 17 miliona dinara u rekonstrukciju i adaptaciju prostora za boravak najmlađih Dolovo po prvi put ima vrtić zahvaljujući lokalnoj samoupravi koja je iz svog budžeta uložila 17 miliona dinara u rekonstrukciju i adaptaciju prostora za boravak najmlađih Pančevo MOJKraj

 

Dolovo po prvi put ima vrtić zahvaljujući lokalnoj samoupravi koja je iz svog budžeta uložila 17 miliona dinara u rekonstrukciju i adaptaciju prostora za boravak najmlađih.

Adaptacija i prenamena dela Osnovne škole „Aksentije Maksimović“ u Dolovu u predškolsku ustanovu sprovedeno je prema svim važećim standardima.

 

u vrticu dolovo

 

Osnovna škola „Aksentije Maksimović“ u postojećoj zgradi je od 1971. godine na prostoru od blizu dve i po hiljada kvadrata. Deo tog objekta, tačnije 387 kvadrata prenamenjeno je za predškolsku ustanovu. U skladu s važećim pravilnicima u vrtiću će moći da boravi od 52 do 60 dece uzrasta od 3 do 5 godina i 24 do 30 korisnika predškolskog uzrasta.

 

vrtic dolovo iznutra

 

S obzirom da u Dolovu živi oko 6.000 stanovnika i da veliki broj roditelja radi u gradu, više je nego očigledno da je vrtić bio neophodan ovom mestu.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00