petak, 12. avgust 2022.  18:14h
Pročitano 852 puta

Zatvara se za saobraćaj deo ulice Miloša Obrenovića na 10 dana

Zatvara se za saobraćaj deo ulice Miloša Obrenovića u Pančevu zbog treće, završne, faze radova na izgradnji novog kružnog toka kod Plinare. Deo ulice Miloša Obrenovića od prilaza raskrsnici sa ulicom Pere Segedinca do ulice Kneza Mihaila Obrenovića biće potpuno zatvoren za odvijanje saobraćaja od 15. do 25. avgusta. Saobraćaj će biti preusmeren na ulice Pere Segedinca i Kneza Mihaila Obrenovića. 

Radovi na kružnom toku kod Plinare ulaze u završnu fazu, i od ponedeljka, 15. avgusta deo ulice Miloša Obrenovića biće zatvoren za saobraćaj Radovi na kružnom toku kod Plinare ulaze u završnu fazu, i od ponedeljka, 15. avgusta deo ulice Miloša Obrenovića biće zatvoren za saobraćaj Pančevo MOJKraj

 

Uvodi se privremeni režim motornog, biciklističog i pešačkog saobraćaja na delu ulica Miloša Obrenovića i Vojvođanskog bulevara u zoni kružnog toka, u vremenskom periodu od 15. do 25. avgusta, za vreme izvođenja radova na rekonstrukciji ulica Miloša Obrenovića i Vojvođanskog bulevara (kružni tok) u Pančevu - III faza.

Biće omogućeno dvosmerno kretanje u ulici Sterijina (u postojećem stanju je jednosmerna), zbog zatvaranja izlaska na ulicu Miloša Obrenovića. 

U vreme trajanja ovih radova i zabrane odvijanja saobraćaja biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija i oprema u pomenutim zonama – saobraćajni znaci, zapreke, table obaveštenja i upozorenja za pešake, kao i odgovarajuća privremena saobraćajna signalizacija namenjena vozačima (prema potrebi).

 

sterijina ulica pancevo

 

Određuje se i ukidanje autobuskog stajališta u ulici Miloša Obrenovića kod Policijske uprave Pančevo i pekare za oba smera za sve linije javnog gradskog prevoza putnika dok traje privremeni režim saobraćaja. 

Sve linije javnog gradskog i međumesnog prevoza putnika biće preusmerene na ulice Oslobođenja, Lava Tolstoja i Milke Marković.

 

Измена траса

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00