petak, 12. avgust 2022.  13:07h
Pročitano 297 puta

Gradonačelnik Stevanović čestitao Dan mladih: Mladi su najjači resurs i pokretačka snaga

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović čestitao je mladima današnji praznik – Međunarodni dan mladih ističući da su oni najbolji predstavnici i promoteri naše zemlje, najjači resurs i pokretačka snaga.

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović čestitao je mladima Dan mladih Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović čestitao je mladima Dan mladih Pančevo MOJKraj

 

Stevanović je na konferenciji za medije najavio da Grad Pančevo i Kancelarija za mlade Pančevo u saradnji sa Domom omladine Pančevo, tradicionalno i ove godine obeležavaju 12. avgust, Međunarodni dan mladih raznovrsnim programom.

Ove godine tema je „Međugeneracijska solidarnost“ - mlade je potrebno saslušati i uključiti u društvo. Mladi su najbolji predstavnici i promoteri naše zemlje, najjači resurs i pokretačka snaga. Neiscrpna energija i stvaralački duh mladih pokreće svako društvo i doprinosi njegovom napretku. Naša je obaveza da mlade uključimo u sve sfere društvenog života i da učvrstimo svakodnevnu saradnju, kako bismo zajedno stvarali što bolju sadašnjost. Pružanjem podrške mladima, njihovim osnaživanjem i obezbeđivanjem uslova za njihov razvoj, udruženim snagama, postavljamo i čvrste temelje za što perspektivniju budućnost. Mladi, iskoristite sve ono što vam mladost pruža, a ja vam u ime Grada Pančeva i u svoje lično ime želim srećan Dan mladih, rekao je gradonačelnik Stevanović.

 

jovana radonjin i gradonacelnik stevanovic

 

U razgovoru sa koordinatorkom Kancelarije za mlade Jovanom Radonjin gradonačelnik se upoznao i sa programom koji je pripremljen za danas i sutra u Pančevu.

Međunarodni dan mladih u Domu omladine Pančevo

Petak, 12. 08. od 21 sat

Koncert benda STEREO BANANA, u Letnjoj bašti Doma omladine Pančevo.

Stereo Banana je u Pančevu rado viđen dvojac iz Niša, sa sjajnom energijom.

Večeras u bašti Doma omladine promovišu svoj novi album “Niške Strasti” i donose sveže teme uz svoje stare hitove. Domaća podrška će im biti Hip Hop Radionica, mladi autori koji već 5 godina stvaraju pod okriljem Doma omladine Pančevo, mentorisani od strane Zorana Stefanova Kize iz benda Iskaz.

Ulaz na događaj je besplatan.

 

dan mladih pancevo 2022

 

Subota, 13.08. u 20:30h

Letnja bašta Doma omladine

U subotu, od 20:30, u bašti Doma omladine održaće se panel-diskusija sa važnom temom namenjenom mladima. Na skupu će govoriti predstavnici organizacije „Re Generacija”, koja se bavi edukacijom, istraživanjima i drugim pitanjima koja se tiču problema droga u Srbiji.

Učesnici panela će na info-pultu „Re Generacije” moći da uzmu flajere sa informacijama o psihoaktivnim supstancama, prevenciji toplotnog udara, HIV-u, sidi, kao i „party pack”-ove uz vodič za bezbedniji klabing.

Nakon panela planirana je žurka uz di-džej Zminitu.

Svi programi biće u dvorištu Doma omladine Pančevo, a u slučaju kiše biće u malom klubu Doma omladine. 

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00