petak, 11. decembar 2015.  10:10h
Pročitano 2457 puta

Novogodišnji bazar od 27. do 30. decembra

Peti novogodišnji bazar u Pančevu biće održan na platou ispred Gradske uprave od 27. do 30. decembra.

Organizatori su Grad Pančevo, JKP "Zelenilo", JKP "Higijena" i Dom omladine kojom žele da doprinesu stvaranju prazničnog raspoloženja u susret dočeku Nove 2016. godine. 

Ideja je da se na jednom mestu – na platou ispred Gradske uprave, u tom periodu predstavi veliki broj lokalnih proizvoda i usluga uz zabavne sadržaje za čitavu porodicu, kako bi građani mogli da uživaju u jednom novom, drugačijem konceptu obeležavanja Nove godine, primerenom građanskom duhu Pančeva, a po uzoru na slične sajmove u evropskim gradovima, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Program za decu biće organizovan u dvorani “Apolo” 27. decembra u 12 sati, a muzički program sa razglasa će biti organizovan svakog dana za vreme trajanja Bazara od 11 do 19 časova.

Na ovom bazaru očekuje se veliki broj različitih učesnika-udruženja, ustanova, najboljih poslastičara, pekara, proizvođača rukotvorina, umetnika i ostalih zainteresovanih sugrađana, čija se ideja i segment delovanja uklapaju u duh ove lokalne akcije koja će uobličiti ambijent i stvoriti prijateljsku, prazničnu atmosferu Pančeva, a koji su se javili na konkurs Gradske uprave.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00