petak, 18. februar 2022.  22:01h
Pročitano 371 puta

Gradska menadžerka s parovima koji su se venčali na kolektivnom venčanju u Dolovu

Gradska menadžerka Maja Vitman i predstavnici Mesne zajednice Dolovo razgovarali su večeras sa bračnim parovima koji su stupili u brak na kolektivnom venčanju organizovanom u ovom mestu pre tri godine i uručili im prigodne poklone.

Gradska menadžerka Maja Vitman i parovi koji su se venčali na kolektivnom venčanju Gradska menadžerka Maja Vitman i parovi koji su se venčali na kolektivnom venčanju V.V.

Te 2018. godine u Dolovu je organizovano po prvi put kolektivno venčanje u okviru kojeg je brak sklopilo pet parova. Neki od njih u međuvremenu su dobili i decu te je ovo bila prilika da se sretnu s predstavnicima grada i mesne zajednice i popričaju o tome šta je porodicama s decom u Dolovu najpotrebnije.

Gradska menadžerka Maja Vitman izrazila je veliko zadovoljstvo što je imala priliku da upozna ove bračne parove i porazgovara sa njima.

Grad Pančevo je uvek tu za svoje sugrađane. Uvek slušamo potrebe ljudi i u skladu s tim kreiramo gradski budžet. Pre tri godine zajedno sa Mesnom zajednicom organizovali smo kolektivno venčanje u Dolovu. Neki od tih parova u međuvremenu su dobili i decu. Želeli smo da se ponovo sretnemo sa njima i popričamo o tome šta je po njihovom mišljenju porodicama s malom decom u Dolovu potrebno. Dela govore da čujemo ono što nam građani govore i u tom smislu vrlo brzo u Dolovu će pri školi biti završen vrtić. Zajedno možemo sve i zato nam je važno da čujemo i ove mlade ljude i njihove predloge o tome šta bi njihov život u Dolovu učinilo još kvalitetnijim i boljim. Doneli smo im skromne poklone i cveće, kao mali znak pažnje i da im se zahvalimo što su izabrali da ostanu u Dolovu i tu oforme svoje porodice. Grad Pančevo će i ubuduće nastojati odgovornom politikom i sledeći viziju našeg predsednika Aleksandra Vučića da brine o svakom našem građaninu i ravnomernom razvoju svakog dela teritorije grada Pančeva i naseljenih mesta, izjavila je nakon posete Maja Vitman.

274187925 487526912981386 7484288222876609931 n

 

Pet parova koji su 2018. godine stupili u brak na kolektivnom venčanju u Dolovu su Tijana i Stefan Dimitrov iz Dolova koji imaju dve ćerke, jednu od 3 godine i jednu od dva meseca, zatim Jelena i Aleksandar Venjac iz Mramorka koji imaću ćerku od 3 godine, pa Jagoda i Adrijan Milovanović iz Dolova koji imaju dvoje dece – ćerke od dve i po i tri i po godine i Zdenka i Petar Banjaš iz Dolova koji takođe imaju dve ćerke – jednu od tri godine i drugu od godinu i po dana. Peti par su Ljubojka i Dragutin Vitomirov koji su dugo živeli zajedno u vanbračnoj zajednici, imaju i unuke, ali su u bračnu zajednicu uplovili 2018. godine u okviru manifestacije kolektivno venčanje.

Veruje se da devojčice donose mir i blagostanje svojim rođenjem. Ako je suditi po Dolovcima koji su „DA“ rekli zajedno pred svojim meštanima, blagostanja je i na pretek, jer se iz tih brakova do sada izrodilo sedam devojčica. 

I naša redakcija želi im da još dugo žive u zdravlju, slozi i ljubavi.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00