subota, 5. decembar 2015.  07:20h
Pročitano 1910 puta

Sajam volontiranja u dvorani „Apolo“

Sajam volontiranja "VolonterizaKcija" - Učinimo sve(t) boljim biti održan danas od 12 do 18 časova u dvorani "Apolo". 

Na današnjem Sajmu volontiranja predstaviće se 15 organizacija sa svojim programima Na današnjem Sajmu volontiranja predstaviće se 15 organizacija sa svojim programima

Svečano otvaranje Sajma je u 13 časova, a tom prilikom prisutnima će se obratiti i član Gradskog veća zadužen za omladinu Marko Radaković.

Sajam volontiranja "VolonterizaKcija" deo je projekta "Volontiraj! Poentiraj!" koji realizuje udruženje "Connecting people" u partnerstvu sa Regionalnim volonterskim centrom Pančevo, uz podršku Grada Pančeva posredstvom Konkursa za su/finansiranje programa i projekata od javnog interesa u oblasti brige o mladima grada Pančeva za 2015. godinu.

Na današnjem Sajmu volontiranja predstaviće se 15 organizacija kojima možete da se priključite i da pomognete da urade nešto dobro za svoje okruženje, a istovremeno steknete nova znanja i iskustva. 

Tokom Sajma organizacije, ustanove i institucije predstavljaće svoje zanimljive programe i prilike za VolonterizaKciju!, biće dodeljene volonterske nagrade za NajVolontera/ku i NajVolontersko akcijanje, a mladi bend iz Pančeva KRUG IV pevaće i sviraće sa prisutnima.

Sajam VolonterizaKcija je humanitarnog karaktera.

Ulaznica za sajam može biti igračka, komad odeće (ide zima i potrebne su patike, jakne, džemperi, rukavice, kampe, šalovi, kabanice), slatkiš ili donacija u novcu. Sva prikupljena sredstva idu Domu za decu i omladinu bez roditeljskog staranja "Spomenak" Pančevo.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00