četvrtak, 27. januar 2022.  19:26h
Pročitano 281 puta

Crveni krst Pančevo doniraće Dečjoj radosti 240 pari nove obuće

Crveni krst Pančevo predaće u petak, 28. januara 240 pari nove obuće Predškolskoj ustanovi Dečja radost Pančevo. Obuća je u vrednosti od 183.846 dinara. 

Crveni krst Pančevo predaće obuću Dečjoj radosti Crveni krst Pančevo predaće obuću Dečjoj radosti Pančevo MOJKraj/arhiva

Kroz nastavak dobre saradnje kompanije Šafran i Crvenog krsta Srbije, realizovana je još jedna donacija u vidu nove obuće za decu i usmerena za potrebe realizacije humanitarnih programa i aktivnosti Crvenog krsta Pančevo.

Primljenu donaciju namenili smo deci koja su obuhvaćena vaspitno obrazovnim radom predškolske ustanove Dečja radost Pančevo. Time želimo da još jednom potvrdimo dobru međusobnu saradnju koju ostvarujemo kao i da istaknemo značaj donacija ovakvog i sličnog sadržaja, kaže Milica Todorović, sekretarka Crvenog krsta Pančevo.

Kao organizacija koja pomaže nadležnim državnim organima u humanitarnoj oblasti Crveni krst Pančevo, kroz programske aktivnosti, neguje partnerstvo sa društvenim subjektima posebno sa stručnim insitucijama, ustanovama socijalne zaštite, predškolskog i školskog obrazovnja.

S tim u vezi, a shodno nastalim potrebama, Crveni krst Pančevo će i dalje u kontinuitetu obezbeđivati i pružati humanitarnu, ali i svaku drugu vrstu pomoći,  kroz tradicionalne socijalne programe za najosetljivije kategorije stanovništva u stanju socijalne potrebe i to kroz podelu paketa hrane i higijene, pružanjem različite vrste pomoći starijim licima, deci iz osetljivih i marginalizovanih kategorija, licima iz višestruko diskriminisanih grupa, zaključila je Milica Todorović.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00