subota, 22. januar 2022.  11:26h
Pročitano 273 puta

Sneg u Pančevu ne ometa odvijanje saobraćaja, putari čiste puteve prvog prioriteta

Sneg koji u Pančevu pada od jutros za sada ne ometa odvijanje saobraćaja niti stvara neke druge probleme. Zimska služba je na terenu, u drugom je stepenu pripravnosti, što znači da je trenutno 7 vozila angažovano na čišćenju snega sa puteva prvog prioriteta i na posipanju soli.

Zimska služba u Pančevu čisti puteve prvog prioriteta Zimska služba u Pančevu čisti puteve prvog prioriteta Pančevo MOJKraj

Slave Bojadžievski, direktor JP „Urbanizam“ iz Pančeva kaže da bi prema prognozi sneg trebalo da prestane da pada do 14 sati.

Na terenu je trenutno sedam vozila koji čiste puteve prvog prioriteta kako u gradu, tako i selima na teritoriji grada Pančeva kako bi se obezbedilo normalno funkcionisanje saobraćaja. Pratimo situaciju i ukoliko sneg nastavi da pada i posle 14 sati, dići ćemo pripravnost zimske službe u treći stepen, ili četvrti ukoliko to bude zahtevalo stanje na terenu. Osnovni prioritet je čišćenje ulica prvog prioriteta i opštinskih puteva na teritoriji Pančeva, kako bismo obezbedili nesmetano funkcionisanje svih delova grada. Istovremeno se čiste kako ulice u samom Pančevu, tako i ulice u naseljenim mestima. Tretiraju se ulice prvog prioriteta i sve ulice su prohodne, kaže Slave Bojadžievski.

Autobusi „Pantransporta“ za sada saobraćaju po aktuelnom redu vožnje, bez izostanaka i kašnjenja.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00